Sdružení dopravních podniků má nový web

Po důkladné analýze webu Sdružení dopravních podniků České republiky jsme mu dopřáli nový kabát. Ušitý na míru tak, abyste rychle našli vše, co Vás zajímá nebo co potřebujete zjistit.

 

  • Přestože městská hromadná doprava je v každém městě organizována i financována samostatně, mají dopravci řadu společných zájmů a problémů: provozují podobná vozidla, podobné řídící a odbavovací systémy a řadu dalších technických zařízení, řídí se stejnou legislativou, řeší podobné organizační problémy. A to vše již tři desítky let na platformě Sdružení dopravních podniků ČR konzultují, zaujímají společná stanoviska a hledají řešení, která mohou všem pomoci.
  • Na novém webu najdete přehled všech členských dopravních podniků včetně kontaktů a jedním kliknutím se z našeho webu dostanete na webovou stránku jakéhokoliv z nich. Inovací prošlo také logo sdružení.
  • Fanoušky dopravy určitě zaujmou aktuality, do kterých pro Vás zařazujeme ty nejzajímavější události z celé republiky a reagujeme zde i na aktuální dění. Fotogalerie Vás zase pohladí na duši krásnými záběry vozidel, tratí a dalších s dopravou souvisejících témat napříč republikou.
  • Odbornou veřejnost pak jistě zaujmou odkazy na zakázky jednotlivých dopravních podniků a kalendář jednání správní rady a odborných skupin SDP ČR.
  • Prostě chceme, aby se Vám u nás líbilo a po celé republice jste městskou hromadnou dopravou mohli cestovat bez starostí. Ostatně, navštivte i sekci kontakt a neváhejte se zeptat na cokoliv... 
 
Pojďte dál!  https://www.sdp-cr.cz/

Sdílet

Dopravní podnik města Olomouce, a.s. Dopravní podnik města Olomouce, a.s.

Sídlo společnosti:
Koželužská 563/1, Olomouc
+420 585 533 111

Společnost Dopravní podnik města Olomouce, a.s., IČO 47676639, sídlo Koželužská 563/1, 779 00 Olomouc, je členem koncernu statutárního města Olomouc, kde statutární město Olomouc, IČO 002 99 308, se sídlem Horní náměstí 583, 779 11 Olomouc, vystupuje jako řídící osoba.

Najdete nás také na:

YouTube Instagram Twitter

Copyright © 2024 Dopravní podnik města Olomouce, a.s.

Realizace © WINTERNET s.r.o.